Sunday, August 9, 2009

The launching..

Sebagai persediaan untuk bercuti tanpa gaji nanti (insyaAllah, dalam masa 2 minggu dari sekarang), saya dengan ini, menyahut seruan rakan-rakan untuk memulakan perniagaan online. Oh ayat yang sangat skema dan poyo.. :P
.
Dengan ini, saya memperkenalkan...

KERNA KASIH COLLECTION!!!

-Sila klik pada gambar utk ke laman blog http://kernakasihcollection.blogspot.com-

Masih banyak gambar yang belum sempat di upload. InsyaAllah, produk-produk baru akan ditambah dalam kadar yang segera..

P/s - Sekadar percubaan sebelum bergiat secara serius.. Wish me luck.. =)

19 comments:

izzahazfar said...

wah....Ian mesti sonok...mak nyer ada depan mata depan mata...

kak..buka kedai online ehh...good luck..!

Elyn said...

wow jiey dh nk cuti la...... jeles i taw!!!

kamalnzura said...

bagus..bagus..business...
ramai2 meh kita wat business...
tp mama_danish jual kat office je..:D

MRS. K said...

wow.. u go girl..

miela77 said...

salam...wa..da wat online bisnes...nanti k.iela g terjah blog mu.. n tgk apa yg menarik disana..

azzamoro said...

good luck with the online business. ade masa i carik barang kt kedai u okeh..hehe

yatie chomeyl said...

woh nego plop mokcik jiey nih...molek tu jiey...gambatte ne ;)

AppleCrux said...

wah bagus ni Jiey..kita jugak yg tak berani nak cuba lagi...GoodLuck dear!

puterikurekure said...

macam berkenan kat rompers tu.
apa2 hal, nanti kite contact jiey ok!
:)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

syoknya bleh berfoya2 dengan lil baby kat umah :)

good luck dear!

Cikpid said...

wah..bestnye dpt tgk anak dpn mata 24 jam..hehehhe..syok2..

semoga success eh ngan bisnes nye..

Jiey^Mien said...

izzahazfar : takut tak terlayan jer nanti.. hadoiii la.. :P

thank you dik.. =)

**************************************

Elyn : Jgn jeles dulu elyn.. tengah cuak ni.. cukup ke idak duit nanti.. huhuhu.. dah takleh beli menan fisher price dah.. =(

**************************************

kamalnzura : itu la.. nak bwk kat offc, tapi pasni tak gi offc dah.. :P

**************************************

Mrs K : Thanks dear.. =)

***************************************

miela77 : thanks a lot kak.. nnt jiey tlg promote ikan pekasam akak sekali.. =)

***************************************

Jiey^Mien said...

azza : thanks dear.. jemput2 la singgah.. tak sempat lagi nak upload gamba.. busy benar mama ian nih.. :P

**************************************

yatiey : oh timo kasih mokcik yatiey.. terpakso la.. kalu dok umoh goyang kaki susoh pulok nok ata ian gi skool.. :P

***************************************

applecrux : hehehe.. ni sbb kes terpaksa.. kalo tak, smpi skrg tak start jugak agaknya.. :P

****************************************

puterikurekure : sila2 la intan.. utk baby intan yang merangkap kawan ian, bleh bg special la..

***************************************

elissmie : thank you dear.. =)

***************************************

cikpid : huhuhu.. cuak jugak neh.. :P

sama2 gud luck la eh.. =)

****************************************

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

hepi bizz..semoga sukses ok..

sonok la Ian mama jiey nanti lebih banyak masa :)

Farah said...

gud lak jiey!! waahhh bessnye ian skang..mommy die dah ade kat umah!

AiYa said...

gud luck jiey.

Liana said...

wa...bagus..bagus jiey.... Semoga berjaya yer... InsyaAllah, bizz online boleh berjalan... :)

Shima said...

Jiey Semoga berjaya ye. InsyaAllah rezeki tak ke mana

ai said...

Wah...bagus Jiey!!

Aku sokong kau 100%. Semoga kita sama2 berjaya k... :)