Friday, October 15, 2010

Nikmat sihat itu terlalu besar.. Alhamdulillah!!!

"InsyaAllah.. Dalam masa seminggu lagi dah boleh swimming.. Lagi dua minggu bawak jumpa saya balik nak confirm sama ada ubat tu berkesan atau tidak dan sama ada dia dah betul-betul sihat.."
.
Eh eh.. Ada SMS la Mama..

Ayah kepit budak lasak taknak duduk diam!!

Baru bangun tido terus sibuk nak baca buku.. :P
Handsome anak mama pakai baju yang auntie Yantie bagi.. =)
Rayyan Ariff terus sihat yea nak.. 
Takmau bangun pukul 5 pagi muntah-muntah lagi tau..
Takmau tengah main tiba-tiba seizures datang lagi tau..
.
"Aunties, sisters and friends, terima kasih kerana doakan Ian yea.. Che Nie, Ian kembali meneruskan perjuangan.. InsyaAllah satu hari nanti, Ian pun akan tulis kad birthday untuk Che Nie macam yang Abg Aus tulis untuk mama.." --> Ian cakap, tapi mama yang taip ni.. Sambil air mata bergenang.. Terharu la tuh.. Cembeng mama Ian ni.. :P

P/s - Jumpa Baby Yu Xan Lee kat SDMC.. Subhanallah, comelllll..  Mommy dia pun cun melecun...  Zura, thanks for saying hi.. =)

13 comments:

UmmiSyairi said...

Salam, akak, saya selalu tgk blog akak. n tgk blog superkids yg lain. sy kenal family super kids dari kak ayu. mummy alanna. rayyan chumel sgt. sy ade baby umur 8 bulan. lelaki jugak. sy doakn rayyan sihat2 selalu, diberi kesihatan n kekuatan yg baik n akak satu family kuat n tabah. peluk cium sy utk rayyan...

rizalhana said...

Lagu ni untuk Ian & Mama Ian : Senyum - Malik ft Najwa...Semoga Ian cepat sembuh ye..Ian yang dah besar ni handsome la..

littlehumblelynn said...

jiey

syukur..syukur...bila agaknya boleh jupe..:)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

moga Ian sihat sokmo2 :)

alyyani said...

yeah, ian kembali berjalan sana sini tak reti duk diam. mama extra exercise la lepas ni kejar ian! :D

yatie chomeyl said...

slmt kembali berbuas abe Ian hehe

mahyudin said...

Alhamdulillah, doa kami sentiasa mengiringi Rayyan dan kalian berdua juga.

MiszAsha said...

Dear Jiey n Ian..

Alhamdulillah Ian dah pun sehat n aktif macam biasa, hopefully ianya berkekalan sampai bebile.. Bila nak jumpe Aunty Asha n Naveed.. Jom main layang-layang sama nak? :D

kakyong said...

bagus la ian lasak... budak lasak ni bijak.. ;) take care ya ian

Yu'xan Lee said...

Jiey, i really admire ur strength dear....Luv to see u and mr rayyan again....

Tak puas nak peluk and cium2 rayyan, cepat sembuh yea sayang, auntie sentiasa doakan rayyan sihat..Tercapai hasrat mummy nak cium pipi comel itu...

Jiey weouls kuar SDMC kul 3, wawawa....redho jer....

♥cybermummy♥ said...

syukur rayyan dah sihat .. amboi handsome nya anak bujang awak =)

iCaLoVeZiE said...

yeay for ian!

Che Nie said...

Ian,

yesss !!! mcm tu laa cicit Wan Salleh ! teruskan perjuangan yea miracle child !

doa yang takpernah putus dari che nie....