Thursday, October 28, 2010

Usaha lebih kuat untuk diri sendir!! =)

Rayyan Ariff managed to pull himself up to standing position 2 days ago.. It has been quite a while since he did it the last time..
..
But the thing is, he did it only once.
 .
.
Hmmm, we need to encourage him to work harder..
=)
.
Dengan Rayyan Ariff, kadang-kadang terasa diri macam hamster.. Berlari berulangkali di tapak yang sama.. 
.
Kami usaha untuk dia, sawan datang.. Perkembangan terganggu, kami kembali ke petak mula.. 
Kami usaha lagi untuk dia, sawan datang lagi.. Perkembangan terganggu lagi, kami kembali lagi ke petak mula..
.
Macam hamster.. Hehehehe.. :P

14 comments:

Akma Azlin said...

salam..aunty tgk rayan!!

puterikurekure said...

hamster cute apa.
;)

takpela jiey. bila dapat tahu Ian punya perkembangan yang positif walau sedikit, kita seronok sangat. teruskan tulis tentang Ian ye jiey!

teacher bonda said...

waaaa..gud rayyan.congrats!

xpe jiey, at least dia try kn..
xpe jd cm hamster demi rayyan..
insyaallah usaha berhasil :)

Mama Kembar said...

wah Rayyan terror, usaha lagi dear chaiyok chaiyok! u can do it encem boy! jiey, hamster cute :>

Marsha~ said...

go baby go! tak lama lagi boleh berlariiiiii!! auntie percaya suatu hari nanti rayyan pasti boleh berlari laju.. :)

CikPuanMiera said...

Jiey,
smlm mira mimpi Ian :)

bile la dapat jumpa Ian ni.
huhuhuhu

Bicara hati ibu aisya said...

Alhamdulillah..chaiyok-cyaiyok ian.you can do it better dear.
jiey, xpelah macam hamster pun (hamster cute apa..hihihi) asalkan ian masih mahu mencuba dan akan terus mencuba.Insyaallah, dia pasti boleh.

littlehumblelynn said...

JIEY

teruskan usaha..u manage to help him out..i knew u can!!he is trying so hard ..

nuyin2u said...

Moga Allah terus terusan mengurniakan sabar utk jiey dan suami. Tak tahulah mcm mana agaknya klu saya di tempat jiey..

linda said...

salam jiey & ian yg encem...
chaiyok2 ian..auntie tau ian pasti bole...kuatkan semangat ye sayang...
sayang rayyan ariff....mmmuahhh..

**hehe..cam hamster...so cute...xpe jiey...demi anak...melihat perkmbangan ank2 terasa bahagia kan w/pun ambik masa ckit...:)

Dong, Dia & Azra said...

hamster yang sangat comel...hihi....

Pnut said...

jiey, nak komen pic kat entry bawah...
cantik Ayu pakai tudung.. sweet je...

komen entry ni..
Akak doa sangat Ian tak kena sawan lagi, agar dia boleh terus melangkah tak terbantut lagi...

iCaLoVeZiE said...

tapi bukan hamster yang main roda jiey. putaran dia sama je.

yang ini bukan start all over again. cuma some of skills je yang hilang

:D yeay for ian! cuba lagi!

Anonymous said...

Subhanallah..
Alhamdulillah..
Allahu Akbar..
Terima kasih Ian krn menjadikan auntie lbh menghargai hidup ini..Ian byk menyedarkan auntie.sgt besar pahalamu nak..
**Auntie Intan**