Sunday, October 17, 2010

Tertunailah niat dihati yang sekian lama tertangguh!!


.
Alhamdulillah.. tertunailah sudah niat di hati.. Niat yang menjadi hutang melebihi dua tahun lamanya..
.
Tuan Rayyan Ariff??
.
.
=)
.

Ni sibuk nak tolong jemur kain kott.. :P
.
He's everywhere!!!
Tinggal kejap gi amik towel jer, dia dah sampai kat balcony.. Hehehhe.. Alhamdulillah.. He's getting stronger and happier too.. Laughing throughout the day.. =)
.
Tuan Alimin??
Laaaagiii la everywhere!!
Semalam kantoi main bola.. Pagi tadi tunjuk lutut bengkak..
Pastu bising, badan abang ni kejap sejuk kejap panas.. Abg makan je muntah..
Macam2 la..
.
*wat taktahu jer.. penyakit cari sendiri*

23 comments:

ieda said...

jiey...hehehehe...lupa edit gambar ke??

Jiey^Mien said...

kak, kalo ikut ati mmg tanak edit langsung.. sbb bibik punya.. hahhaha.. gile kejam!! hahhahha..
tapi bila akak dh tegur, siyan plak kat dia..
:P

Mayyonnizz said...

wah sedapnya jiey..fav's tuh.. tak hantar pun sepinggan.muahahahhaha :P

JMY said...

alhamdulillah ian dah sihat..

MiszAsha said...

:) Ian dah makin sehat...

MY HEART said...

Salam,

1st time datang sini sebab terbaca komen awak kat blog si blogger 'cara2 nak up traffic tu' and i totally agreed with your comment ^_^.

Macam sedap je pulut kuning dan rendang tu.

iCaLoVeZiE said...

nasib baik jauh. kalau tak nak mintak sikit.hehe

MaMaNuRiN said...

wahhhh nampak sedap tu..dah terliur liur pulak tekak ni rasa..ummmm nak sikit..alhamdulillah, insyallah, berkat "hutang" dah berbayar, ian pasti lagi akan bertambah sihat dan kuat..

Yasmin Nabilah.. said...

ina dulu masa nabila kat NICU..zul yang bernazar..katanya klu Nabila keluar dari NICU dia akan botakkan rambut..dan mmg dia botak..huhu.tapi Alhamdulillah..Nabila masih lagi bersama kami..:)

alyyani said...

alhamdulillah tertunai hajat ye. macam menarik. mau aku cari pulut dgn rendang ayam ni ;)

kalau la aku dok umah ko tu, mau beperang dgn nia hari2 nak swimming.

Jiey^Mien said...

Ayu:
Lenkali, sebut je Yu.. Sure sampai.. :P

************************************************************************************

JMY:
Alhamdulillah..
Syukur sangat2..
Thanks coz sudi doakan Ian..
=)

***************************************************************************************************

MizAsha:
Alhamdulillahhh..
Berkat doa kita semua..
Thanks yea..

*******************************************************************************************************

MY HEART:

Salam,

Thanks dear coz sudi singgah..

Just my 2 cents jer.. ^_^

Jemputlah datang umah.. Nanti kitorg buat.. I ni gile memasak sket.. Cakap jer bila2 nanti I buat..
=)

****************************************************************************************************************

Ica:
Lenkali kita set date pastu Jiey buat .. OK?
=)

****************************************************************************************************************************

Mamanurin:
Meh la datang umah.. Nanti kami buat special untuk Mamanurin..
=)
InsyaAllah.. Aminnnn

****************************************************************************************************************************

Jiey^Mien said...

Ina:
Itu la Ina.. Tatau la naper kami ni asyik tertangguh jer..
Elok je buat terus kan?

P/s - Nanti Jiey reply message ehhh..

*****************************************************************************************

Aly,

Kalo ko nak, cakap jer bebiler.. InsyaAllah, stakat pulut kuning and rendang ayam ni aku brani lagi..
=)

Hehhehe.. Ian plak asyik nak kuar umah jer.. Nak gi taman.. Dah depan mata.. Tapi ok gak la.. Kalo mintak swimming aku lak yang penat.. Dah la mudah selsema..
Mau ada yang pindah tingkat 13 kang..

fatonahHairil said...

moga apa yang tersimpul akan terlerai....:))

transformed housewife said...

pandai Jiey masok. Alhamdulillah Ian sihat doh sikit.

Min said...

sedapnya... lambat lagi la nak rasa ni... anyway, Alhamdulillah Rayyan dah sihat...

noorshafila said...

Alhamdulillah sudah tertunai.

Rayyan Ariff juga nampak sihat.

Sedapnya pulut kuning tu. Terliur ni :P

puterikurekure said...

jiey, nak sikit! hehe.

apapon, alhamdulillah...tercapai jugak hasrat tu. takpe, biar lambat dari tak buat langsung kan?

suka dapat tau Ian dah ok. harap Ian semakin ok dan sehat ye nak!

jie said...

alhamdullilah dan allahuakbar...ian happy selalu tau. lega rasanya bila tau ian dah kembali aktif.. muaahhh for ian

linda said...

alhamdulillah....dah tertunai...sedapnye mkanan tu..:)
ian dh sihat, alhamdulillah...comey ank auntie sorg ni..:)

Nor Azura Abd Razak said...

alhamduliah...sonok nengok ian semakin sihat..

ieda said...

jiey....
hehehehehe.

Bicara hati ibu aisya said...

Alhamdulillah..nmpk ian dah semakin sihat dan happy meneroka kembali.semoga ian terus sihat dan ceria2 selalu.

p/s:Peluk cium utk ian yang comel sangat.ummmuah..umuaah.hihihi

kakyong said...

pulut kuning dan rendang... sedap tu... semoga selepas ni Ian semakin aktif dan sihat..