Sunday, November 15, 2009

A well behaved boy.. =)

Hari jumaat, mama bawak saya ke Carrefour. Niat utama, kerana diapers saya sudah habis dan mama nak cari study lamp untuk play area saya.. =)
.I behaved so well that mama said, it should be no problem to bring me out without ayah again!
.
Then, I started feeling bored! I was looking around.. Looking for something to play with..
.
So mama gave me a book to read
.
I studied really hard..
.
Then off we went to KFC for my usual whip potato.. There's no diaper of my size, so we went back with only a piece of study lamp and 2 bottles of drinks.. That was my friday! =)
.
P/s - Penat & ngantuk. Tapi ada kelas Rayyan Ariff hari ni.. Auntie Munirah, we'll drop by at your place later tau.. =)

13 comments:

alyyani said...

jiey..nia utk beberapa minit pertama or all the way dia mmg behave gini? kalau nia, betuah nak dok diam2 kat troli ni. tapi arini nak jalan be-2 dgn nia. gud luck tuk aku!

~Puteri-Nuur~ said...

geramnya Mama Put tengok Ian. Bila Mama Jiey nak mari rumah Lope Idris & Phia ni di Putrajaya? Meh la...

m@y said...

Ian good boy..dh ley teman mama gi shopping!

idah said...

salam akak..
wah ian da makin comel..
bagus tu ian...good boy..
:-)

ibu_umairah said...

amboiii semakin cerdik rayyan ini!!

Jiey^Mien said...

Aly :
Kalo ikutkan, mmg the first few minutes jer..
Pastu sibuk dok mama-mama suh dukung..
Aku cakap la takleh.. Pastu aku sogok ngan buku.. Ok je la..
Dia pun cam syok jer tgk org..
Camne ko ngan Nia ari ni? OK tak?

*******************************************************

Mama Put:
Any time Mama Put invite, sure Ian sefamily sapa..
Esp kalo Mama Put wak butter prawn!
=)

*********************************************************************

May :
A'ah.. Dah leh sesangat dah ni..
Jap lagi, Kak Yaya pimpin Adik Hana while mama shopping lak..
=)

**************************************************************

Idah :
Budak2 mmg comel regardless apa bangsa sekalipun kan? Cute jer..
=)

Jiey^Mien said...

Ibu Umairah :
Makin banyak akal..:P

*********************************************

[I][T][A] said...

Good boy lah ian... duk dlm troly tu... sambil baca buku plak tu... Dan ian nampak dah besar dan bijaklah....

Marsha~ said...

baiknyeee dia duduk kat trolley... siap baca books lagi.. everytime tgk anak2 bloggers jalan2 kuar shopping sy jadi sedih dan jeles lah.. dah lama tk bawak Qila keluar mcm ni.. dh tak larat dah tp ms yg sma kesian kat dia, duk terperuk kt umah je.. :(

Noorlaila Mohamed Nor said...

Ian good boy!
hensem lagi!

Sue said...

baiknye Ian... kejap je da besar yea!!!

p/s: tiap kali lalu kat Pandan Mewah atau gi mcd kat depan hosp tu mesti teringat Ian.. siap kata 'agaknye ni la kot rumah Ian' bila tgk aprmt kt situ..hehe

nieza said...

Ya Allah Jiey
Ian really improve a LOT. very impressive! Good work to you and husband.teruskan ikhtiar,usaha dan doa.. i'll be praying for u guys.

joegrimjow said...

hensem ape!!!