Monday, November 22, 2010

My determined self-feed-little boy..

Looks like someone is busy enjoying his dinner..
.

Why is he half-naked?? Because this determined-self-feed-little boy spilled the whip potato all over his baju..


Then, he got distracted by his toy, his favourite toy.. Yes, he's so into cars..


He knows that all he needs to do is to throw away his spoon and food.. Dont worry about the mess, Mama is around..
.

Then, he's all set to happily 'observed' the cars again because he needs to make sure that all cars are moving.. =)
.
P/s - She's still not letting go.. And so do I.. I wish things are just 'ordinary'.. No preference at all.. =(

15 comments:

alyyani said...

part baling sudu dgn makanan tu yg lomah tu. huhuhu...

Yasmin Nabilah.. said...

Alahai rayyan..jilat jari kaki..hehe..

seksi rayyan!! tergoda Nabila tgk..hehe..

Mama Kembar said...

owhhh cute sgt laa si rayyan nih, tak tahan tgk muka dia yg comot tuh, innocent jer, geram! hehe

ICAZIESYIRA said...

ayesha pun belum pandai makan guna sudu :(

ICAZIESYIRA said...

eh, maksudnya, ian lebih muda dah pandai dah :(

noorshafila said...

comey je mulut yang comot dek whipped potato tu =)

puterikurekure said...

kita kagum sangat bila Ian hanya tengok je kereta2 tu bergerak. jiey, tu maknanya dia tahu mekanisme kereta bergerak macam mana dan dia teliti tentang tu. betul2 kagum!

oh! Ian dah pandai suap sendiri ye? bestnyaaa!!!

Anonymous said...

salam Ian,

bila nak dtg umah aunty ayu ni..rindu bangat ni kat Ian..:)

jie said...

hehe ian suka kereta ye. Biasa la tu, 'lelaki sejati', mak mertua kami selalu panggil anaqi dengan gelaran tu. Sebabnya naqi lebih suka bola daripada barang masak-masak sepupu dia.

littlehumblelynn said...

ian

an apple of her mommy..mommy always around with him!!
ian strong boy..pls make mommy smiles :)

ieda said...

tu diaaa....tangkap lentok tengok kereta.khusyuknya..

Cik Chuie said...

huhu pasni ian mintk mkn macm2 lg besh =p. huhu

Kauthar said...

seronoknya ian makan..comel sangat!

Pnut said...

tengok first pic yang comei tu,macam shaver cream je..ehehehe comeiiii

tp part baung sudu dan bekas tu, mmg cool beb..eheeh notti ek Ian...

Marsha~ said...

rayyan isap ibu jari kaki.. nak dapat adik ni... heheheheheheh