Monday, July 4, 2011

Bukti saya perlukan Wireless modem & meja laptop!!

Ini adalah bukti terbesar bahawa Mama perlukan wireless modem baru bagi menggantikan yang telah rosak, dan sebuah meja laptop!! Dah takleh pinjam meja tuan kecik dah, bahayaaaa!!
.
Maybe he wants to handle his own FB account.. Owh, how time flies, he's growing~
.
Ini muka budak tak tahu takut yea.. Sementelah Mama tak berapa nak marah even tho dh dua bijik huruf kat keyboard tu tercabut..
.
Kena arrange budget baik-baik ni, cam sejuta benda nak beli.. *sigh*

7 comments:

d'nuraini said...

c0mey nya kamu rayyan...

CutieLiesa said...

Dia Sangat adore ok!!!....pada Mama Dia ..jgn ngangu meja dia hihihihi...

Rozuan Ismail said...

huhu.dah besar ian.nk Facebook sendiri ye

alyyani said...

wireless modem baru, meja laptop baru, nampaknye kena tmbh lagi satu jiey, laptop baru! :D

cikseed said...

muka tetap tak bersalah :P

Mamanurin said...

hehehe laaaibu,kasi je yg tu kat Ian, ibu beli laptop baru, bolh twitter dgnIan nanti hehehe

AIN NAZRI said...

wah abg RA nak berFB ke.. leh lee FB ngan aunty nanti