Wednesday, July 6, 2011

Rindu..

Rindu betul dengan budak kecik ni~
.
I'm so in love and addicted to this little boy!! Owh I just love him more each day.. He woke me up at 5am today with his sweet smile.. The usual sweet smile that never fails to melt my heart.. Then he continued to play on his own and let me went back to sleep.. :-)
.
He's such an angel kan?
.
Macam mana la Mama nak tinggal kamu sampai 6 hari untuk oustation duhai anak? *Hope I'll find ways to bring you along*.. =(
.
Semalam bawak tuan kecik ni gi McD, seronok tengok dia beria makan fries dengan jari kecik dia tu.. Super comel. Makan sundae chocolate pun beria sampai comot-comot muka.. Tapi paling comel, bab makan vitamin C la.. Since dah pandai ambik chewable tablet, tiap2 hari dok tunggu yang tu.. Kadang2 mintak sendiri sambil tangan tunjuk botol.. Bila kita bagi, comel jer dia ambik masuk mulut.. *Angau dengan anak sendiri*
.
=)
=)

19 comments:

Jiji said...

Gelak tawa dia merawat semua luka dalam hati.

AIN NAZRI said...

tgk wajah dia pon dah mmg jatuh hati kak.. sweet sgt.. hensemmm..

Bicara hati ibu aisya said...

Hahaha...(baca sambil sengih sendiri)Jie buat ayu rindukan si tecik tuh.

Tomei kan?Rasa cam nak geget2 plus nak gomol2 jer muka dia.Aisya pun camtu.Dah pandai tunjuk then hulur tangan mintak vitamin c + lysine dia.Kadang2 tu pagi dah makan ngan cik til..petang mintak ngan ibu pulak.Ehmm..anak oh anak.Apapun kekurangan, mereka tetap sempurna di mata seorang ibu.

zura_habib said...

wajah anak yg paling menenangkan jiwa:-)

d'nuraini said...

ensem la kamu syg..teringin sekali nx jumpa...

Rozuan Ismail said...

comel sangat.huhu.dah pandai makan vitamin sendiri ye.ok le tuh

makdara TERdiva said...

hari2 pun rindu anak..apatah lagi yg berjauhan mcm akak dgn anak2 rebina..tsk..tsk!

e.l.i.s.s.m.i.e said...

nak angau jugak boleh :p

littlehumblelynn said...

jiey

angau dgn anak sendiri
mmg betul..kdg2 kita sendiri gt jugak..teringat2 kat anak..tgh bwk keta.tgk keta sblh ada anak..terus teringatkan anak2..

chinta... said...

alahai abg lan...rindunye aunty kat kamu...

Noina said...

Jiey masa ina baca entry ni..mak ada kat belakang..dok tengok Rayyan..Mak ina kata handsome Rayyan..hehe..Putih.. :) Kejap je dah besar..
Rayyan bila nak jumpe nenek Nabila nih..? Lama dah tak jumpe....

Tika said...

hahahaha so sweet la awak Jiey..
Apa pun Rayyan memang soooo sweet.. hensem boy..! Hati mana yg tak luluh melihat wajahnya yg mulus...

Tapi betul la.. ibu mana yg tak angau ngan anak sendiri kan.. sentiasa teringat. Kadang tengah buat kerja, ada benda yg mengintakan anak.. tersenyum sendiri haha.

Lamanya tak baca semua blog kawan2.. rugi tul.. nak kena ulangkaji ni hehe..

Lagi satu, saya suka tul lagu2 Jiey upload.. tapi tu laa.. saya nak upload sendiri dah tak sempat dah haha.

me suya said...

senyuman Ian mmg memukau pun.. sebab suka tgk IAn la Suya melekat je ng blog kak jie ni.. hehehe

CutieLiesa said...

seorang ibu yang penyanyang mmg akan ada perasaan itu.....argggg...rindu my son jgk...g keje 8 jam ni pun rasa lamanya nak jumpa dia....

azlin mrs'Hairil said...

alyn nie pun rindu klu x tgk pic ian kak...apatah lagi akak ibu yg melahirkan ian :D

mama akid said...

tengok muke ian tenang jiwa saya....anak ni spt sebuah permata yang tidak ternilai kan..

Mamanurin said...

-:) wah, bestnya Jiey ada wakeup call lagi..senyum2 mamabaca entry Jiey sebab terasa kebahagian itu..tumpang sikit yer.

qisra qisha said...

serasa sy pulak yg jatuh cinta..
kerana wajah itu benar-benar mendamaikan..
kerana wajah itu menenangkan jiwa...
mungkin kerana saya juga seorg ibu..
melihat wajah anak kecil yg polos..
membuatkan sy selalu jatuh cinta..
Tuhan...
berikan dia kekuatan untuk menempuh dugaan dunia..
berikan juga ketabahan kepada kedua org tuanya..kerana aku belom tentu mampu jika diduga sedemikian rupa..
amin..

Anonymous said...

gee i understand the angau feeling..besttt org lain tak paham..staring at their cheeky face..bau diaorg ..arghhh besttttttt..mamamina