Sunday, May 10, 2009

The Bow Tie Baby..

Aunties, meet the bow tie baby.. =)
.
Ian cuma pki bow tie.. Vest simpan, ayah tak bagi pki coz panas kata ayah.. Ni pun kena sinsing lengan.. Takpe, next time kita buat kat dewan ada aircond plak.. Leh pki tuxedo kan? :P
.
I didn't snap any photo. Not because I forgot (saya masih seorang blogger tegar.. Hehhee..), but because I was so busy with the foods and guests.. Once I get the photos from the phtographer, I'll post it here k..
.
Buat yang sudi hadir, jutaan terima kasih diucapkan kerana memeriahkan suasana. Keluarga, sanak-saudara, teman-teman, jiran-jiran dan rakan2 blogger, thanks for coming.. Kami dengan sepenuh hati ingin menyatakan rasa kesyukuran dan kegembiraan kerana dapat berkongsi saat-saat ini dengan anda semua.. Terima kasih sekali lagi..
.
Buat yang tidak dapat hadir, terima kasih di atas ingatan.. Dan terima kasih diatas ucapan yang diberikan.. InsyaAllah, kalau ada kesempatan, mungkin dapat bersua di lain waktu.. =)
.
Dan jutaan terima kasih juga di atas pemberian semua.. Auntie Nina, terima kasih juga di atas kiriman hadiah.. =).. Auntie Ina, Thanks jugak coz sudi dtg even though hari ahad.. =)
.

Most of the toys are activity toys.. Bagus untuk stimulasi otak.. Semoga Ian dapat manfaat dari pemberian-pemberian ini..

Baju-baju pun boleh tahan.. Bolehlah Ian pki gi spital tiap2 minggu.. Takyah mama pening2 pikir baju apa nak pki.. Timer kacihh.. :P

And of course, ang pows..

Huaaarghh.. Kusi ni tinggi.. gayat!!

Testing.. testing.. Handsome tak saya?? :P

Majlis dimulakan dengan upacara sembahyang hajat pada jam 2 petang.. Jam 3, tetamu mula kunjung tiba.. Maaf sekiranya ada yang terkurang layanan.. Kerana jumlah tetamu yang boleh tahan ramainya, masa agak terhad untuk berbual lama.. Apa sekalipun, terima kasih kerana sudi hadir!!

Lebih cerita oleh Alyyani dan Yongnoina..

P/s - Hampir separuh majlis, Ian tidur.. Puas cuba dikejutkan, tapi fruitless.. Sekali bila dia bangun, tersengih-sengih tak berenti!! :P

19 comments:

nieza said...

birthday boy tido? hahhaha.. takpe kumpul kekuatan nak senyum for the rest of the event agaknya.. hehehe..

banyaknya hadiah2 Ian.. ramai yang sayang Ian tu... May Allah bless Ian and family!

Leen Die said...

autie leen ngu Ian bangun..huhuh..puehh mama dia kejutkan tak bangun2 pong2.Apa2 pun Ian, Ian seprti baby2 lain..huhh jenuh Rayyan nunggu nak bergambar ngan Ian..huhuh..jeles nie bila Ian bangun tersengih2...huhuhuh..semoga keajaiban milik mu...kad bday dr rayyan ada baca tak?..

Leen Die said...

Ian awak sungguh ensem..miss ur smile bb...huhuhuh

Yana said...

Salam..maaf last week yana tak buka internet..tak tahu pasal birthday Ian..apa-apa pun Auntie nak ucapkan hepi besday to Ian..semoga Allah memberkati dan merahmati Ian sentiasa..nanti ada rezki boleh jumpa main dengan Ammar ye..sayang Ian..muahh22

AppleCrux said...

hensemnya Ian pakai bow tie! Ruginya I tak dpt dtg..insya-Allah kalo ada kesempatan di masa yg lain, kita jumpa yer!

Sutera Batik said...

Hepi Besday Ian.. Mmmuaahhss

Liana said...

hensomenya... menag cute sangat Ian masa pakai bow tu!

Adwindaa said...

hepi brthday ian...hepi mama day jiey...

semoga dimurahkan rezeki, dipanjangkan umur, diberikan hati n semangat yg terus tabah n kuat buat kalian dua beranak...

ian...auntie tak dpt nak bg apa2... muuaaahhhh lehhh...

eiNa said...

epy besday Ian.. byk nye adiah Ian..suka tgk dia bangun dr tdoq senyumm terus.... =)

ita zakaria said...

Ian..ummisarra mintak maaf yer sayang, ummi x pat nak dtg lah, last minute ade xcident kat rumah...rumah sarra banjir wooo! paip pocah!! fenin gak nak ngemas aituh. ralat sgt2 x dpt dtg..mungkin jodoh kite tahun depan. InsyaAllah...maaf yer jiey sefamily..

puterikurekure said...

ensem betul Ian. happy birthday Ian!!!

:)

alyyani said...

amboi baju banyak betul! rasa mcm tebeli baju ian size besa. sebab dalam gambar nampak besar. takpe, nanti besar bole pakai ok.. ko da kena tuka wardrobe tu jiey..

tak saba nak tunggu gamba dari photographer..

[I][T][A] said...

happy bday ian.. semoga panjang umur dan sihat selalu..

amboi banyaknyer hadiah ian... :)

ai said...

Epi Birthday Ian...

Amboiiiiiiii!! bukan main banyak oo hadiah dia dpt. rezeki tu.. :)

Leen Die said...

betul2 aly..aku pun tak sabar jugak..ko igt tak gmbr kiter bertiga ada kan..huaahuaahuaa..aku tgk balik gmbr dlm kamera aku cam tangga lak pulak...huhuhuh

Adinina said...

handsome nyer Ian :)..rugi Nafisa tak dtg.. :)

takpelah, tunggu kad dari auntie k..simple sgt gift tu..u don't have to say thanks..

Noina said...

wow..banyak nyer present Ian..hehe..Ina ada bagi baju n suar,,tapi tak tau la muat ker idak..harap2 muat la untuk badan Ian..

Elyn said...

heehh dpt gak tgk ian pakai cap cam wafiq!!! nnt aunty pos entry kamu cam twin ek!!! muah!!!

sorry jiey x smpt tggu lame2..... nak gak tgk ian bgn!!

ladYbirD said...

happy birthday Ian ... semoga Ian akn trus jd strong prince for your parents..trgin nk tgok Ian berlari, berjalan... tak pe Ian one at a tym...Ian mesti boley..cair tgok Ian pkai bow tie n snyum...btoi2 putera mama..kak jiey happy mother's day....aja-aja fighting..Ian kakak pun lahir bulan Mei.ihihihhhhi..all d best to u handsome boy..