Tuesday, May 26, 2009

Picture worth a thousand words!

As promised, these are some of the photos of Ian's first birthday party that I just got from the photographer. Overall, the photos are really nice and the price is quite reasonable (especially when you're not the one who's paying!) :P
.
Alrite peeps, let the pictures do the talking yea!
.
P/s - Selebihnya, akan saya email kepada yang empunya diri yea.. Photos by SUHAIMI SABLI-016-3757 466
P/s (2) - More photos @ facebook yea.. (Aly, anak dara ko pegang tangan Abe Idris weh.. :P)

32 comments:

~Puteri-Nuur~ said...

pegang tangan idris ke?
hohoho~ nia, permohonan nak jadi menantu masih terbuka :P

Ummi Salsabila said...

wa..manyaknye kwn2 Ian dtg..best3.reunion moms & babies! happy nye Ian.jie pon happy juga.sonot anak dah besa kan...:)

mama-qaisara said...

muka ian cm muke atok dia la..yeke yg bebaju biru tu atok dia?hehe..cm sama jek tgk.. :)

mirah said...

wah cantik gambar2 nya.. mcm fahry dgn hafiy and mommynya pun ada ya? oh bila lah kita boleh jumpa juga ya? apapun berbaloi hire photographer kan, yes the pictures resemble thousands of memories kan.

nura said...

besar nyer kek Ian...teringin plaks!! Happy birthday Ian!! You've walked..keep walking with your head high and I'm proud of you!!!

kamalnzura said...

hensemnya Ian...
suka sgt tgk masa Ian duduk atas meja tuh...tersenyum-senyum...comeiiiiiiii

AiYa said...

manisnya senyuman ian. ramai awek ya dtg. :)

mayra_solace said...

auwww..anak bujang ini mmg hensem!!

yatie chomeyl said...

ian ni me,e hensem lah... gere nyer tengok senyuman manis dio

alyyani said...

put : hahaha.. nanti da ade borang bgtau la ek, soh papa nia beli! hahah..

nia2, mama tak aja menggatal lg tau. rambang mata nia tgk ramai sgt calon2. ian, idris, rayyan, iman, wafiq. fuyooo... hahah..

p/s : yaAllah menyampahnye aku tgk gmbr aku besila ala2 tekangkang tu masa riba iman tuh. mmg buat mcm umah sendiri betul!

Cikpid said...

hehehe..Ian ni kalo tgk die senyum adoiyai..cair ati..rase tenang sgt tgk Ian nih..hehhehe..senyuman manis x terperi ni..dh besar esok..bikin ati aweks cair nih..hahhaha

oMMy fiRuz said...

wah..sume kwn2 ian comey2 belaka..eppy besday ian..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

manisnya senyuman awak..i loike :D handsome ar...

xoxo,
Nuha

Leen Die said...

ly ~ aahh aku baru nak ckp tadik ly..takper ly pepepun kiter kan dah ada laki..hahhaha..no hal lah..kenapalah p snap gmbr ambo gitu...huaahuaahuaa..rayyan lak p tutup mata..huhuh.patutlah ummi ngah makan dia diam rupa2nya ada abg tukang gmbr duk snap gmbr dia..

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

waahh..!! manyak nyer gambo.. suka la gmabo2 nya.. cantek2..

jiey, lh tak jue nak grab gambar2 itu..

ehehehe.. :-)

[I][T][A] said...

Byk btul pic... cantik2 plak tu... pic ian sangat cute... pic mama ian pun cantik..

Sutera Batik said...

Huhu.. COmeynyer baby2 sumer.. Lg2 si ian yg pakai bow tu.. Gerammm

Farah said...

ai jeles ai jeles..tak kire tahun dpn besday ian ai nak pegi jugak hahaha...

eh jiey..makin besar muka ian lebih ke muka jiey..anak mama ni :D

ummi said...

Ian sangat hemcem! comel sangat2 dgn bow tie die tuh...ntah mane lah hadiah Ian dari Sarra dah lesap! Ummi nak pi saman pos malaysia nih..kate pos laju sehari dah sampai...nih dah 2 mggu dah...nanti Sarra beli hadiah lain utk Ian yer..suke tul tgk Ian senyum..cair kalau anak dara ummi tengok. hehe...

SyahNur said...

waaaa... manyaknye gmbr.. semua cantik2 n cun2.. mmg sgt meriah besday party Ian ni.. mesti bile da besar, bile Ian tgk gmbr2 ni, mesti dia akan tahu betapa sygnya ibu n ayah pada diri dia... hepi belated besday Ian!

Liana said...

ramainya tetamu... Hepi jer kan ian masa tu...

:: MURNI MASREENA :: said...

comei... ada sekeping pic ian dan jie kat atas tu benar2 menampakkan yang ian terlalu mengenali mamanya.. so sweet....

Jiey^Mien said...

Put : Laku Abg Idris nih.. Supo grg pisang panas..

ummisalsabila : Nak kata sonot sangat tu takla.. Tapi mmg bersyukur sgt dgn pencapaian Ian. Kalo nak kata besar tu, tak terasa pun.. Umut je menginjak, tapi Ian is still like a baby.. =)

mama qaisara : a'ah la.. ramai kata muka ian ikut muka atuk dia.. cuma beza kaler jer..

mirah : a'ah.. mommy lyna pun dtg bwk hero-hero..
kalau mirah ada, sure lagi best coz ada la heroin-heroin.. baby gal tak ramai la ari tu.. =)

nura : he's walking in his own way.. :P

Jiey^Mien said...

Kamalnzura : Mama dok sibuk borak2, dia plak sibuk tersengih.. :P

AiYa : Awek tak ramai la.. Byk baby boy..

Mayra solace : Kalau hensem ikut muka mama, kalo tak ensem ikut muka ayah.. :P

yatiey : mokcik yatiey gerey gak keno mari dumoh la..

Aly : takpe ly.. rumahku rumahmu jua.. :P

Jiey^Mien said...

Cikpid : Kalo dah dia senyum tu, nak marah pun tak jadi.. :P

ommy firuz : kalo masa tu dah kenal ngan akak, dpt la Ian jumpe abg Akim..

elissmie : bolehkah saya tackle awak??

-Ian-

Leen : One of my friend hok tgk gamba tu siap tanyo, "Bakpo ni dio ginih.." Photographer siap print tuh gamba tuh.. =)

Jue : Sila jue.. sila.. Especially gamba close up Iman.. =)

Jiey^Mien said...

Ita : Kalo kenal lagi awal, Ita n Raisha pun mesti wajib ada kan?

Sutera Batik : Nape tak dtg ari tu? Kalo tak leh amik gamba nagn budak senyum..

Farah : Itu la, ari tu kata nak cuba dtg, tapi takde pun bayangnya..

Ummi : Takpe la.. Takde rezeki Ian.. Next year la.. Wahhh.. Besar chance Ian nak tekel Sarra nih..

SyahNur : Masa tu Jiey dah open invitation.. Nape Nurul tak dtg? =(

Liana : Alhamdulillah.. Makanan semua abis.. Penat takyah citer la.. =)

Jiey^Mien said...

Murni Masreena : Gamba yang dia dok kat atas meja tu ke? Ian memang anak manja Mama.. =)

adex-aieda said...

jiey..hensem eik ian tuh...
mmg ikot muka mama...
happy besday ian...
bestnyer kek tuh..
oder kat mana eik...

Jiey^Mien said...

Adex : Order kat Kings jer.. Tapi ramai yang kata sedap.. Malangnya, jiey pun tak sempat nak rasa.. =(

Diorg bleh buat macam2 pesen.. Letak gambar pun boleh.. The best part is, late order pun diorg accept.. Kitorg order one day before..

Nanti adex just gi mana2 King's Confectionary jer..

Elyn said...

jiey mntk izin nk copy pic ek!!! owh bape ek u byr tu photographer tu?? cntk la hasil die...

Watie Aziz said...

wow,bestnya tgk the party!! happening lah ...& ur baby is soo lah handsome nya ..with the baju & tie!!! sungguh handsome ...!! i can see Lyna is there to!! & idris!! so syiokk kumpul ramai2 kan ..

to rayyan ..happy 1st b'day sayang!!!
jadi anak yg baik & kuat ok..love yah!!

sLuMbeRsUdEy said...

owh entry ni sgt dah lame. saye org baru. menyebok die setiap entry akak untuk komen. ian sgt cute dan sweet nak pulak mase senyum. geramm