Tuesday, March 24, 2009

Dan terus menangis lagi..


Untuk kesekian kalinya, air mata ini tertumpah lagi untukmu anakku. Bezanya kali ini, ia air mata kegembiraan, air mata kesyukuran.. Mama bangga melahirkan dirimu nak.. Mama bangga menjadi ibu kepada seorang pejuang kecil yang bersemangat waja.
.
Terima kasih tuhan. Syukur Alhamdulillah..
.

Tidurlah cinta.. - Diagnostic Centre, SJMC

.
P/s - Jadual harian mungkin akan lebih padat. Tapi mama gembira dgn harapan yang diberikan. Bersama kita menyulam impian agar menjadi satu kenyataan.. Aminnn..

18 comments:

nieza5 said...

jiey..
i'm happy for Ian and you too.Ian the Hero..Jiey kongsi le kegembiraan dengan kami..

ibu_arifa said...

tido dgn tweety ek..sweetnyer.. Saya mendoakan segala yg terbaik utk Ian..our little cute hero!!

Anonymous said...

Saya pun nok teriok baco...he really is a fighter...mungkin sebab awk & ayh dio xpernah putus asa & sentiasa bg semangat pd dio...how can he give up if everybody around him is supporting him right? go for it ian...who knows, he might be a doctor someday...mcm nephew bos awk tu dok?

p/s : semakin dekat hari nk bersalin ni, semakin kuat naluri keibuan...especially bila dok belek & kemas bj2 baby dale lemari...huhuhu...see you on sunday

love,
ninie

Adwindaa said...

Alhamdulillah.... walau lin tak tahu hujung pangkal... tp ini tentunya satu yg mmg betul2 menggembirakan mu jiey... lin pun nak tumpang gak kegembiraan itu...

ian akan terus bersemangat n kuat disamping papa n mama yg mmg bersemangat n kuat... ian akan terus berusaha untuk sembuh sepertimana harapan yg dipertaruhkan oleh papa n mama nya... dia kan terus berjuang tanpa rasa putus asa...

senyumlah jiey... sesungguhnya ini semua atas doa mu n hubby serta usaha yang kalian letakkan tanpa rasa jemu untuk anakan yg tercinta... senyumlaaaahh....

Adinina said...

salam mommy Ian,

He's such a strong boy...and you too as the parent..wpun sy tak kenal, but i did pray for him after the first time i visited this blog..semoga Ian terus kuat...InsyaAllah..

*noticed him holding his dad's hand in this picture...spt Ian mahu ayah dan mamanya juga kuat :)...itu sgt menyentuh hati... :)

-salam perkenalan-
mommynafisa

eiNa said...

power la Ian!!! be stronger... im happy for u all!!! Alhamdulillah.. :)

Nina said...

juga menggembirekan diri ini...teringin nak dukung dan peluk ciom ian...hehehehe..moge ian terus sihat dan membesar bagai johan..hehehe

m.e.m.e said...

alhamdulillah...and congratulations to mama and ayah Ian...never give up!!!

ibu_uwais_ameenah said...

amin!! love ian!

e.l.i.s.s.m.i.e said...

ala Ian...semuanya baik2 kan...go Ian go!!Alhamdulillah...

Leen Die said...

salam jie..happy to jie..expecially for Ian..Wahh Ian wat mama nangis kegembiraan nyer..Alwiz pray for u n ur baby IAN..Rayyan pun alhamdulillah last followup smlm..Go..go..Ian..WINK!

Leen Die said...

jie sweet tgn ian pegang tgn ayah dia?ayah dia ke tue jer..sowilah klu tersilap owang..huhuh

ibuVouge said...

alhamdullillah

Ian, his mom and dad pejuang yang tak jemu berjuang..

Ina said...

whatever it is... alhamdulillah. semoga ian terus dan terus buktikan yg dia boleh pergi jauh drpd apa yg doctor jangka. teruskan berdoa n berusaha kay jiey. smile! :D

puterikurekure said...

berita gembira?

bila nak kongsi nii...cepat2 update okeh.

MRS. K said...

sebagai ibu kita mengharapkan kesihatan yang baik untuk anak²..

Anonymous said...

semoga semuanye berjalan lancar....
Ian..tabah lah..

from auntie strawberi

Jiey^Mien said...

Dear all,

Thanks for the wishes and thanks for the prayers.. Hope that you all will continue to support our little hero.. He has a very long way to go.. Moga dipermudahkan urusan.. Aminnn..