Wednesday, March 4, 2009

Excited!

I guess, it's a norm for babies to be excited when they saw their mommy kan? It's happening to Ian. I first noticed about it when I put him on his mattress and when to get his shirts. When he saw me getting closer to him, he quickly turned as if I was chasing him.. Beria-ria nak lari from Mama.. Hadoii la..

Hasil baby yang cuba lari dari mamanya.. But he's trapped. Not that he had no where to go, tapi sebab takleh nak gerak lagi.. Hhahahha.. Padan muka!

It happened couples of times. So now, I make it a habit to run towards him so that when he try to run, dia akan meniarap tanpa dipaksa.. Physio theraphy lagik!! :P




Cute and adorable.. Hehhee.. :P

P/s - Kurus la Mama coz kena main kejar-kejar tipu2 ginih.. Good exercise for mama.. Hahhaha..

5 comments:

Leen Die said...

jie baguslah mcm tue..sesuai dengan umur rayyan kan 7 bulan..hehehe..mak dia leh kurus anak lak bertambah sihat..cute ian..nak tanya jei duk kelantan kat mn..kampung kat sn ke?

Leen Die said...

jie baguslah mcm tue..sesuai dengan umur rayyan kan 7 bulan..hehehe..mak dia leh kurus anak lak bertambah sihat..cute ian..nak tanya jei duk kelantan kat mn..kampung kat sn ke?

Jiey^Mien said...

Leen : Alhamdulillah.. Rezeki..
Kat Wakaf Che Yeh, kat RTM tuh.. Yup, kampung kat sana.. Parents still there..

Nina said...

waaaa seke tengok rayyan yang comel itu...kiss sikit

puterikurekure said...

Ian dah pandai nak ngacah2 ek. bagusla...
kite baca entri ni sambil tersenyum2.