Wednesday, February 4, 2009

Pilot in the making

One fine day, I gave tomorrow a serious thought.. What should I be when I grow up??
.
Hmm.. Maybe this is something that I should consider, huh?? A pilot? F1 racer?

But, what is this thing actually??

I still can't figure it out!

Oohhh.. It's a steering!! And I'm loving it! Look at my smile..


I haven't had enough of it, but this man wants to snap a photo with me.. Bosan!!!
.
This was his uncle's idea.. When he insert the coin, and the plane started to move., Ian cried. Very loud! Hahhahaha.. Motion sickness again? No lah.. It was moving too fast! Definitely not for a baby. At least not my baby.. Jahat uncle!
.
P/s - Abah dah bersuara. Mintak nak bawak Ian balik kampung lepas semua appoinments for this month. Nak jaga Ian. Kata Ian terabai. Huhuhuhu.. Mama tak sanggup tanggung rindu.. Ayah pun mesti tak sanggup! Tapi Mama tahu, Mama pun salah.. 645 pagi dah keluar rumah, malam kul 9 baru sampai rumah.. =(

4 comments:

Pnut said...

ehhhh cute je tengok pic Ian yang first and second tu..
muka macam blur and boring je... macam ala-ala kena paksa...

sooooooooooooooooooooooo cute... geram nengok...

and pic dia tengah happy suka tau lagiiiii la cute...

ermmm melihatkan senyuman manis Ian, sudah cukup menggembirakan.. biarlah apa orang buat penilaian Jiey, yang penting amanah yang kita pikul, kita tunaikan sebaik mungkin.. besar ganjarannya..

mirah said...

Jiey, hargai masa yang ada sebelum terlewat. Kita takkan dapat ulang masa yang dah berlalu...
Dan ambil berat lah orang yang disayangi sebelum sampai masa Allah jemput dia atau kita pulang dulu..

Han said...

Uikksss.. Nk jd F1 racer ke?? Jgn jadi road bully cukup..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

sonoknya awak main tu..nanti saya nak ajak abah saya main tu jugak laa..
xoxoxo,
Nuha