Friday, February 27, 2009

Going private again.

Mahu private blog lagi. Untuk kawan2 yang dah bg email add, bleh view la.. Reason being? Macam hari tu jugak. Mahu organize cantik-cantik.. Mahu tukar layout lagi. Jeles tgk blog orang cantik2. Blog saya biasa-biasa saja.. Rasa kusam..
P/s Kalau mahu tinggalkan emel add, sila la..
Auntie Eliss @ Ummi Nuha, taknak ajar ke buat scrapbook macam Nuha punya.. Ian nak jugakk..

7 comments:

alyyani said...

alyyani@gmail.com

salin2....

syira said...

as'kum,
hi..saya ni silent reader. if you don mind, nak jugak tgk blog dgn layout baru :)
basyira@gmail.com

Puteri Nuur At- Terawis said...

Jiey,
Count me in, babe! Mokcik nok jugok jadi reader.. hehehhe.

lini said...

hai sy suke bace pasal Ian..leh tak sy join sekali?...

marlini17@yahoo.com

Mrs Azmar said...

Jiey,

don't forget me ok..
mrmrssazmar@gmail.com

~~~idah~~ said...

nk jgk trs bace...
add la idah..
edah_jue@yahoo.com

Anonymous said...

salam jie... klu x keberatan sya pun nak join hahmultii@gmail.com
thnanks -strawberi