Friday, January 7, 2011

Tak sihat..

Semalam tidur awal, pukul 9pm.. Hari ni, kul 6am lagi dah ada yang kejut.. Lepas tu main siap dengan nyanyi-nyanyi lagi..
.
6am..

.
This time around, batuk saya bukan sikit2.. Tahap yang kalau tetiba korang tengok paru-paru manusia kat tepi jalan, korang mesti boleh teka, "Ni mesti paru-paru Jiey ni!"
.
Penat batuk. *sigh*
.
And then, rasanya procedure check mata untuk Rayyan Ariff pun kena re-schedule. Dah still tak sihat, nak buat macam mana.. Registration sekolah pun kena put on hold dululah..
.
Err batuk, selsema, terima kasih kerana datang menjenguk. Tapi bleh tak pergi cepat-cepat? Banyak benda tergendala.. =(

6 comments:

linziana said...

Musim jiey...what to do..my son baru recover....from measels.fuh!

semoga cepat sembuh yer :)

NiN@Mie @ZH@N said...

Rayyan bangun awal pagi ni mesti x sabar nak gi sekolah ye... ;-) Comelnye Rayyan...

Bicara hati ibu aisya said...

Comeinya rayyan renung camera tuh.
Semoga cepat sihat ye jiey.

Mama Kembar 3 said...

get well soon Jiey, take care

mrs_zura said...

semoga cpt sembuh kak jiey:-)

AIN NAZRI said...

get well soon ye kak...