Saturday, March 19, 2011

Aktiviti hari sabtu..

Hari ini tiada terapi pertuturan. Rasa lapanglah sikit, taklah terkejar-kejar.. En.Hubby pun takde. Just nak tunggu fisioterapi petang nanti jer.. Ingatkan aktiviti hari ni penuh, tapi relaks je la pulak. Nak tido, ngantuk! Tapi selagi Encik Rayyan Ariff ni tak tido jugak, jangan haraplah.. Budak ni semalam tido lewat, ari ni bangun awal. Tak ngantuk ke??
.
Someone need a haircut! Cepat nar panjang rambut tuh!

Bangun pagi-pagi dah rajin buat sepah.. Jangan harap umah nak kemas selagi dia tak tidur!

Sampai ke bawah meja.. Carik apa tatau la..
Superkids, ada apa2 program ka??

5 comments:

Yana@Noni said...

Rayyan sepahkan jer brg2 tu janji ader xtvt nak buat kan...nak main xde geng la pulak kan..hehehe

me suya said...

Ian comel.. hehehe hari-hari tengok pun makin comel..

p.s: kak jiey, thnx blogwalking.. hehehe suka3 :)

MaMaNuRiN said...

anak yang cergas la ibu hehheehe-:) dia tengah seronok explore tu, sebab tu dia sangat istiimewa! -:)

Mama Kembar 3 said...

cute! nnt dah ada adik laaagiii laa rajin Ian 'mengemas' umah yer... ada geng ;-) hehe

Pnut said...

Salam Jiey....
akak baru martahon baca blog jiey, cuti seminggu balik kampung, sebok dengan urusan keluarga, takder masa nak hadap blog...

akak ucapkan tahniah buat jiey atas pregnant kali ni, moga selamat semuanya... dan akan mendapat baby yang comeeeeeiiii