Wednesday, March 9, 2011

Tentang happy~

Kata seorang teman, "kalau aina tak kenal kak wan in person pun aina selalu ingat parents yg ada special  kids ni sedih dan hidup tak bahagia jer.. tapi kenal kak wan perserpi aina berubah.."

Klise? Langsung tak! At least, teman ini dan mereka-mereka yang punya pemikiran yang sama, pernah 'berfikir' tentang parents yang ada anak istimewa..
.
As for me, seriously, I was so ignorant that I've never thought about other parents' feeling. Be it parents to a special child or typical child. Not until I've become one. =P

Happy; Kita yang cipta.. Kita yang pilih..

Alhamdulillah, kami masih lagi mengecapi nikmat happy.. Terima kasih tuhan.. =)

4 comments:

zura_habib said...

huhu..kami bahagia,hepi sentiasa...

noorshafila said...

Betul Jiey,

Kita yang mencorak perjalanan hidup kita. Kalau bahagia yang kita pilih, sesusah mana dugaan yang mendatang...akan kita tempuhi jua walaupun ketika itu hanya secalit kebahagiaan yang terselit.

Paling penting, kita tidak sekali-kali berputus asa dan menutup segala peluang untuk kebahagian itu muncul.

transformed housewife said...

bila dpt hargai gapo hok kito ado tu, kito raso happy. tok payoh tunggu semuo sempurna pung.

yatthienuer said...

itu gud one lg jiey
kalu kena yg kata/fikir 'a mother of special child dont deserve to enjoy their life!!!!'

senyum sinis n geleng kepala je la....