Thursday, March 24, 2011

Mamak, kasi potong nipis-nipis!!!

Rambut budak ni memang cepat nar panjang.. Weekend ari tu dah bising kat ayah dia suh bawak gi potong, tapi banyak pulak alasan dia. Last-last, ajak bibik, bawak gi sendiri lagi senang.. Kot tunggu ayah dia, kang tak pasal-pasal rambut dah sampai pinggang kang! Dah la bulu mata lentik, kang tak pasal2 orang panggil Rayyana kang ..
.
Dah besar ni senang sket nak potong rambut. Dah takde adegan nangis-nangis dah.. Siap sengih2 lagi tengok cermin.. Budget handsome la tu kot..
.
Besar dah anak Mama.. *sob*sob*sob*

Rambut panjang sampai cikgu dah tegur..

Member relaks jer.. :P

Siap gelak-gelak tengok cermin..

Budak separuh bogel.. Tak sangka plak dia OK jer Mamak tu bungkus badan dia, dulu marah.. Kalau tau, takde la seksi meksi camni.. :P

Siap nyanyi tuh tengok cermin.. Rasa ringan kot kepala..

Bibik pakaikan baju dulu.. Baru leh balik..
Next time, kena mesin no.2 kot.. No.4 cam still panjang jer.. Pastu kang kejap je panjang balik.. Tapi takpe la, RM5 jer.. Kalo dulu, siap bawak gi saloon semata-mata nak potong rambut. Potong sket2, sekali potong tigaploh hengget utk 2 tahun ke bawah.. Sekarang? Mamak jer la.. Dah rambut cepat panjang, takyah nak spend berlebih.. :P

9 comments:

zura_habib said...

habib pun baru pass mesin rambut kt kedai..1st time dalam 3 thn umurnya ke kedai..mengamuk sakan smpi kena pegang kepala tp seronok sbb nmpak sedikit berbeza sbb org lain yg buat bkn abahnya...

ieda said...

waaaa....ian cekciiii!!!!

me suya said...

hehehe comey.. Ian budak baik.. takde pangai pun potong rambut.. hehehe

tak balik kG ke Ian?

Sisters said...

Rayyana? hehehe cute jer hehe

Mama Q said...

seksi & comel...(ketap bibir tahan geram)

Bicara hati ibu aisya said...

Ian dah besarlah mama.buat per nak nanes2 lagi.Dah beranilah.Ian kan boy..malu ar nanes2 depan mamak tuh.Lagipun kang aweks lalu tengok, xmacholah nanes.Hihihik

transformed housewife said...

wah pandai Ian dok diam2.

umi aiz said...

ian seksinye..hemsem suda..hati ada gumbira ye..

Aida Lela said...

bile dibukakan kain merah tu, auuww. pakai pampers je rayyan, cekci :)

* epi je nampak bile rambut kene potong.