Sunday, March 27, 2011

Earth hour la sangat ehh?? :P

Macam mana Earth hour korang?? Kitorang, earth hour la sangat.. Kebetulan gi McD, diorang tutup lampu so kira ye lah tu kan? :P
.
Apa entah yang earth hour nya, kemain tutup lampu tapi kat luar keliling pasang pelita, dalam penuh pasang lilin.. :P
Aktiviti semalam? Jumpa baby Raisya, gi fisio kat Subang & gi Shah Alam visit Paksu yang tak sehat.. Tu je la.. Penat tak ingat! Singgah McD since lupa nak bawak porridge Ian, pastu balik. Tuan kecik ni, punya la penat, masuk kete, dapat susu sebotol terus lentok. Belum kuar Shah Alam dah lena tak ingat.. =)
.
Adik Raisya yang petite walaupun lahir 3kg.. =)

Abang Rayyan yang behaved well.. Baru bangun tido.. =)

4 comments:

me suya said...

earth hour kat usm ni, terus padam semua. tak leh on PC.. laptop gagah gak sbb ade bateri. ehehee

transformed housewife said...

knur terus terlupa smlm ada Earth Hour tu.

Anonymous said...

Ian masih makan porridge ke Jiey?
maaf ye, dia ada masalah menelan ke? atau cemana?

sorry akak tanya, sebab ada anak sedara akak ni, baru umur 1 thn, doktor kata dia ada masalah otot untuk menelan, risau pulak dengar...

kak An.

laila said...

abg rayyan nmpk dah besar!