Sunday, March 13, 2011

Pagi ahad yang biasa..

Encik Tuan Kecik sakit mata. Merah. Berair and of course, bertahi.. =P
.
Sudahnya tak ke mana lah kita.. *ingin ke Putrajaya untuk bertemu baby Zenia NurRaisya Almira milik Cik Ikan Buntal*
.
Ouh oh..
.
Semalam terlepas small gathering family Superkids. *hate this*
.
Saya tahu, saya berhutang satu update seperti mana yang dijanjikan dengan teman-teman di FB;

Tentang ini~
.
Milik siapa test stick ini?? Kita tinggalkan dahulu persoalan itu. Status quo.
Saya orangnya penuh rasional dan agak susah untuk menerima penjelasan sekiranya tidak selari dengan fakta saintifik. Semudah itu.
K, till then!
=)
.
*kalau rajin, saya akan bercerita.. kalau tidak, biarlah..*

9 comments:

MaMaNuRiN said...

Moga rayyan cepat sembuh..musim agaknya jiey.. Tertarik dgn pic clear blue tunheheehe

transformed housewife said...

Jiey wat Knur debar jugok ni pasal pregnancy kit tu.

aSmiDar said...

Rayyan nak dapat adik eh..
Moga sicomel cepat sembuh..:)

alyyani said...

aku tau ko rajin dan akan cerita jugak! aku tunggu ni jiey!

me suya said...

aik apakah???cepat la update kak jiey

Syafinaz Ali said...

Salam jiey,

Milik siapakah itu?Jiey ke? : )

AkUiStInI3 said...

ala...x yah la mls2 kak jiey..cer citer cer citer...

life........... said...

i wish it was mine ;-)

AIN NAZRI said...

festime tgk pregnancy test mcm tuh... wah.. semoga ada cahaya gembira kalu itu milik akak.. atau sesape saja pemiliknya..