Wednesday, April 13, 2011

Bila tuan kecik yang update belog~

Wireless dah lama rosak.. Bila sesatu benda rosak, memang lama la nak berganti.. So bila nk online, cucuk je la kan.. Pastu statik je la dekat ngan kabel tepon neh.. Kalau dulu, memana pun boleh n tempat yang paling best, bilik tidur la.. So sekarang ni, nk dekat ngan kabel tepon punya pasal, tumpang la meja kecik Ian kejap.. =)
.
Perghhh.. Kepala berparut cam hebat.. Ko ada?? :P

Tatau la ape yang dia taip tuh..

Dah kata ni meja dia.. So asyik la kena berebut..

Hah, ape tengok2?
Set meja ni hadiah befday Ian yang kedua.. Beli kat Ikea jer.. Semangat nar lunch hour gi carik.. Balik terus ayah dia pasang.. Ian, Mama pinjam dulu yea.. =P

13 comments:

mmyAlqayyum said...

senyummm sy tgk tuan RA yg macho...kak, kirim an salam sy pd tuan RA yg macho eh...tq kak.

MaMaNuRiN said...

Panainya ian..cantik betui la ian duduk kat kerusi tu..mamanurin pinjam boleh? Hehehehe jiey, nasib baik ian tak kenakan charge bila jieyvguna

atty's said...

Taka lama lagi leh jadik blogger cam mama dia

umi aiz said...

wahhh ian ade meja baru...search gambar kete ke? heheheh

mama akid said...

pandai dah ian skrang...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

dah jadi reta emak pulak yer..hehehehe

Cik Cammy Lia said...

hehehe comey nye Ian.. mesti dia xbagi pinjam meja dia tu kn hihihi

Mama Naveed said...

Haha.. Cute la Jiey.. Macam Naveed gaya nya.. Suke sangat rebut berebut.. Kalau dah di cop kan dia punya tu, jangan la harap nak menumpang.. Kadang-kadang yang bukan dia punya pun claim barang dia.. Adesss..~!!

ICAZIESYIRA said...

wahhhh! Ian ade meja baru. Patutla tak berapa share dengan mama kan.. baru punya ni. Lom puas guna pun. hehe

littlehumblelynn said...

ian

mama tuh sibuk nak tumpang kan..hehhee..

jiey;

blogging punya pasal kan!! apapun boleh :)

Angah said...

wahh..anak bujang orang ni, dah pandai nak berblog ye...

afni+hafiz=dani said...

hehe..da jadi harta mama die da..

Marsha~ said...

mama pinjam dulu?? hahahaha.... boleh ek?