Friday, April 29, 2011

Mood berbelog itu sudah ke laut~

Bersiaran dari kampung halaman tercinta. Berbelog di sofa dengan anak teruna duduk di tengah dan Encik Suami di hujung. Nyamannn..
.
Mahu mencoret sesuatu namun kepenatan menghalang. Letih yang tiada daya penangan baby RA.. InsyaAllah, kalau ada kelapangan dan 'kekuatan', kita bersiaran esok sahajalah.. =)
.
Food-to-eat-list :-
1) Nasi Berlauk Kak Wok - Done!
2) Laksa Penang Pasar Borong + kopok lekor- Petang ni.
3) Laksa Kak Yah - Esok.
4) Nasi dagang + gulai udang + kari ayam - Ari ahad.
.
Heavennnnn.. :P
The best way to celebrate our 4th anniversary.. *wink*wink*
.
Nasi Kak Wok from Google Image. Terbaikkkk.. Korang kalo sampai Kelantan tapi tak rasa ni, rugi sehhh.. :P

5 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

teringat pulak kat ayam percik kb :p

Kak Nie said...

Kak,

Amboiiiiiiiiii..... jangan makan untuk dua !!! (pesanan penaja). bawak2 bertenang ! :)


Kak Nie

umi aiz said...

wah cam best je lauk nye...
p jauh na la...kak jiey tapau kan la

taqwa said...

umah akak ktne ek? dekat taman guru ke?

Mama Naveed said...

wahhh..best balik kampung ye..asha pun kat kampung skrg Jiey.. Balik Johor :) same la.. macam dah ade check list utk nak makan ape..tapi jiey boleh gune alasan ibu mengandung, asha ni mengandungi air je.. hahahhaa