Wednesday, April 27, 2011

Takde fisioterapi untuk sebulan??

Auntie Sarjit is going through a surgery on her hand and she'll be resting for a month. So, takde therapy la.. Harap-harap, saya dah makin kuat untuk continue therapy Rayyan Ariff kat rumah..
.
At the same time, tuan besar pun nak operate lutut next week. Same old story, same old reason.. Bola punya pasal, lutut pun lari.. Muahhaha.. Luckily, my brother will be around to send him to his physio sessions after the surgery. Tuan besar will be on MC for at least sebulan setengah. Harap-harap, saya makin kuat untuk handle everything on my own.. =)
.
Mana nak dapat, sambil wat physio, sambil senyum.. Baik tak baik anak teruna saya ni.. :P
.
Muka ngantuk sebab kena kejut daripada tido..
.
Pantang kalo orang bercerita tuan kecik ni..
P/s - Tengok ticker, anniversary ke 4 adalah pada hari sabtu.. Hmm.. Not in the mood to celebrate la.. Kalo last year, dok sibuk shopping hadiah dah ni.. Pembawakan kot.. =P

3 comments:

littlehumblelynn said...

jiey

what is coincidence-lyn pun smbt annv 30hb nih :)

AIN NAZRI said...

enjoy je rayyan buat fisio nie ye.. mungkin Aunty Sargit buat dia seronok nak berfisio..

akak take care.. jgn keje kuat2 sangat.. buat pelan2 ye.. take careeee

Fitri Senin said...

salam kenal...i really love reading ur blog..u're such a great mommy and wife..so strong!!!!