Sunday, April 3, 2011

Budak banyak akal~

Kita tinggal, elok lagi pakai baju.. Datang balik, dia dah bukak sendiri.. Hadoiii la..
.
Muka tak bersalah ni..

Sekali lagi datang, habis satu umah berkecah..
Ni baru sorang, kot ada dua orang nanti, sure lagi havoc!

12 comments:

ICAZIESYIRA said...

kalau tambah ayesha ni, haih!

Mama2Q said...

hahaha....comel muka budak tak bersalah tu...
Jiey..ini pemandangan biasa bagi semua org ada anak kecik..nak tunggu kemas time dia tido jer, sesaat kendian sure jadi camni balik....

Dong, Dia & Azra said...

Omaigod!!! Memang kecah. Azra yang perempuan ni memanglah lemah lembut sopan santun tapi mak ai bab menyepah sampai ke dalam toilet bekas kuih. Yang lain, toksah cerita. Huhu. Nak jadi hulk pun tak guna. Puaskan meroyan dalam blog dgn fb jer la maknyer. Huhu....

alyyani said...

esok dah ada 2, jd la mcm aku, jadi zomba! tp takpe, ko ada bibik. aku ada aku. :p

Nadiah Sidek said...

hihi..bijak namanya tu ;)

MaMaNuRiN said...

ekekkeke best pula dia landing...Ian, naper tak berbaju tu,ishhh nampak susut badan tu..

yatie chomeyl said...

abe Ian kreatif tu mokcik.
tu caro abe Ian deco rumoh, dio tokse deco stail Eric, sbb tu abe Ian deco gitu umoh mokcik hehehehe

*go abe Ian go!*

Rizziela said...

esok2 abg Ian yg ajar adik sepah..jenuhlah mama nak kemas balik :D tapi mesti syok....

Mama Q said...

Ingatkan umah Mama Q jek yg bersepah dek Sofea...hmmm..ada geng ada geng

Heartilyina said...

ini nama nya budak pandai! ihsan lom pandai lg bukak2 baju. xlama lg ikut mcm abg ian la kot hihi

Anonymous said...

hehehe...jiey!sungguh cute...samela dgn kat rumah kita....bukan setakat depan tv jer...bawah meja makan, sepanjang tangga ...sume bersepah dgn mainan...:)
-haryati yaacob-

afni+hafiz=dani said...

hahaha..afni baru nk ckp, ni baru sorang, coming sorg lg..pengsan kak jiey