Wednesday, April 22, 2009

Kaki yang kegelian..

Ian masih 'kegelian' setiap kali kakinya mencecah sebarang permukaan.. Secepat mungkin dia akan mengangkat kakinya ke atas. Untuk membuatkan kaki Ian biasa dengan sentuhan, saya turunkan walkernya serendah mungkin, menyebabkan dia tiada pilihan selain daripada melabuhkan kakinya ke lantai..
.

Ian yang khusyuk. He has discovered how to make the steering moves.. =)
.
Now, he doesn't mind being put in his walker for a longer period and he loves to explore all the toys on his walker..
.
Kaki yang terpaksa menjejak lantai.. :P
.
Kembali mengangkat kaki.. Hehhehe.. :P
.

Look aunties, I'm getting better at holding my head and turning.. But I still don't know how to crawl on my tummy yet.. But Mama said it's ok to take one thing at one time.. =)

Sekian update untuk hari ini. Cerita ekpress dari ibu yang mengantuk kerana anaknya terjaga dari tidur pada jam 4.30pagi semata-mata ingin bermain-main.. :P

P/s - Skrg, kat office dah blacklisted blogspot. Malam2 ada masa sekejap shj untuk meninjau blog kawan2.. Maaf andai tidak sempat meninggalkan comment. Ada yang ingin dinyatakan, tapi kesuntukan masa.. =(

4 comments:

Adwindaa said...

good ian... congratulation to you jiey n ian... tak lama dh tu nanti ian leh la jd combat... berpusing2 n sedar2 nanti ada kat bwh meja makan... tungguuu.. tak lama dh tu jiey...

so ian, do your best n be the best k... cpt2 jd combat n lps tu trus jalan tau....auntie tunggu niii....

chaiyoookkk...

Liana said...

Suka tengok ian dalam walker tu!

mommy-to-be said...

dear..ape email u?i nak share 1 video ni..sgt touched..not sure u dh pernah tgk ke x.sebab tu adalah bukti kasih ibu adalah sgt mulia..buat i semakin x sabar nak jadi mummy jugak. :)

Jiey^Mien said...

Lin : jangan nanti tak terkejar dah le.. Tanpa body still tak strong lg.. Mmg nampak especially masa kita dukung la.. Takpe.. let time heals everything.. =)

Liana : skrg ni br la ok sket dok dlm walker, before ths tak smpi seminit..

mommy-to-be : video yg mana ni? yang mak india angkat anak n letak dlm wheel chair bwk naik bas tu ke?
ke 99 ballons?
send ek.. freaky_gurlz@yahoo.com