Thursday, April 30, 2009

Cinta yang mengikat..

You have seen me in my highest high..
You have seen me in my lowest low..
Yet, you still loves me unconditionally..
And I'm thankful for that..
.
To both of us; Happy second anniversary ..
Despite all the ups and downs,
I hope there'll be more great years to come..
.
and hopefully, we will be blessed with;
2 more healthy, smart, and cute RAs in the future..
.
Amen.. =)

video

Bersama kita membina bahagia hingga ke akhirnya.. InsyaAllah..

P/s - Walaupun diijabkabulkan pada 30 April 2007, jam 930 malam, saya tetap mengatakan anniversary kami adalah pada setiap 1 Mei.. Rujuk entry ini.. Hehhehe..

17 comments:

ibu_arifa said...

happy aniversary yer Jiey.. semoga berkekalan sampai akhir hayat korang berdua.
cantik foto2 perkahwinan Jiey tu :)

ibuVouge said...

selamat ulang tahun yang kedua

eih tiga RA je..

semoga kasih dan mawwaddah serta berkah ilahi bersama jiey sekeluarga

Anonymous said...

happy 2nd anniversary dear...cepat tul masa berlalu...dah 2 tahun dah rupanya...arwah ayah sy pun dh 2 tahun la takdok rupanya...

love,
ninie

Adwindaa said...

huhuuu...

HAPPY ANNIVERSARY JIEY....

semoga hari2 yg mendatang akan lebih bermakna n jiey,hubby n ian lebih gembira, kuat,tabah, bahagia hingga ke akhir hayat kalian.... amin.....

yatie chomeyl said...

owh dah 2 thn..moga kasih kalian berkekalan...pastu makin hepi dgn kehadiran 2 RA lagik ;)

~Puteri-Nuur~ said...

tahniah jiey & suami..
tak sabar rasanya nak tunggu detik Ian dapat adik ;)

Liana said...

tahniah dan hepi aniversary jiey... Semoga kekal bahagia sehingga akhir hayat. :)

Elyn said...

happy aniberseri!!!!

alyyani said...

jiey, aku pun anak- anak pun nanti RA jugak :D

ita zakaria said...

slamat ulang tahun yang ke-2...semoga hidup anda sekeluarga ceria ditemani anak2 tercinta..jangan mengalah dalam meneruskan hidup..

semoga perkahwinan kalian kekal hingga ke syurga...amin!

to Ian...cepat2 sembuh sayang. pastuh mintak mama & papa 'adik'...supaya Ian lebih kuat & bertenaga selalu yer sayang!

mirah said...

ya tahniah jiey utk 2nd anniversary itu. Moga tahun mendatang byk lagi kebahagian menanti. Perjalanan masih jauh..

suealeen said...

Jiey,
selamat ulangtahun perkahwinan ye.. takde hadiah.. just footsteps kat sini je... RA mengingatkan akak pada cyclo RA... hehehe...

-- LoVe.. LiFe -- said...

jiey... happy anniversary,...
semoga bahagia selalu

Noina said...

Salam jiey..

Happy Anniversary..yang ke -2..emm..kita celebrate bulan yang sama la..hehe..cepat betul masa berlalu kan..

Moga Jiey dan suami bahagia selalu di samping Ian yang comel..hehe..tak sabo nak jumpe Ian ahad ni..

Jiey^Mien said...

ibu_arifa : thanks for d wish.. agaknya sbb masa tu masing2 slim lagi, tu yang nmpk cantik.. skrg ni, dua2 dah takleh nak kata apa dah.. :P

iv : thanks a lot. 3 ok la kot.. kalo tuhan nk kasi lebih pun terima je la..

ninie : thanks dear.. memey cepak sgt rs nyo.. tgk la awk, esok luso nk ado baby dh.. =)

a'ah la.. Al-Fatihah utk arwoh.. he's really a good man..

lin : thanks lin.. insyaAllah..

yatiey : thanks Yatiey.. insyaAllah.. Aminnn..

Jiey^Mien said...

put : thanks a lot dear.. nati ian bulih kaki la baru mama dia bg adik.. bleh gitu? :P

liana : thanks.. mudah2an..

elyn : tenkiu!!!

aly : takpe ly, RA aku kompem2 ada 'tuan' kalo laki and 'puteri' kalo pompuan.. =)

ita : thanks a lot dear.. mudah-mudahan masin mulut ita.. aminnnn

auntie ita, doktor kata, apa yg ian hadapi, is a life-long desease.. no cure but only treatment.. mmg ada case yg recover, tp doc kata, case ian complicated since it happened masa ian dlm womb mama lagi..

tp takpe auntie, ian percaya pada miracle.. kalau diizinkan Allah, semua yang mustahil bleh jadi nyata.. =)

mirah : thanks dear.. mmg sgt2 jauh lagi.. =)

kak sue : hahhaha.. ade ke cyclo RA.. siyan RA-RA kitorg.. :P

thanks a lot kak sue. tak bg hadiah pun takpe.. wish pun dah cukup terkesan di hati tau..

love life : thank you very much.. mintak2 masin la mulut.. aminnn.. :P

ina : thanks dear.. happy anniversary to you too lah kalo camtu.. :P

ina, ahad ni kul brp? nk budget masa ngan driver nih..

Noina said...

opss..lupa bagitau ker..dalam kul 3..klu ramai dah leh start dah kul 3 tuh..hehe..takpe..jiey nak lewat sket pun boleh..janji datang yek!