Saturday, April 18, 2009

Putera mama..

Dari dulu, saya sering memanggil Ian dengan panggilan, putera mama.. Dan sesekali bibik menyampuk, putera semata wayang (saya tidak pasti ejaannya.. :P).. Ia bermaksud putera satu-satunya.. =)
.
Sememangnya dia satu-satunya putera kebanggaan kami (satu-satunya pada masa ini.. Hehehhe..).. Tahu apa putera mama buat sewaktu saya tinggalkan dia untuk menyiapkan sarapan paginya?
.

Ian reaching out for his toy..

.
Bersungguh-sungguh putera mama meniarap dan cuba mencapai Mr. Bebo.. Permainan berwarna ungu kegemarannya itu..
.
Teruskan usahamu nak.. =)
.
P/s - Hari ini, ke hospital lagi kami.. Ian develops allergy towards his epilim medicine.. Rashes and hairfall.. Kasihan kan? Masih kecil sudah mengalami sindrom keguguran rambut.. :P

4 comments:

alyyani said...

hairfall? nasib la rambut ian lebat! takpe ian, kecomelan mu tetap terserlah! aunty suka :D

Leen Die said...

lohh mana mungkin jiey...rambut Ian lebat potong kejap dah panjang..hishh sapa yg ckp ian ada simtom keguguran rambut..ambo tak cayolah..huhuh

ibu_arifa said...

laa..hairfall ker..baru td baca kat mana tah pasal hairfall time baby ni..kat majalah pa&ma kot..
ish..tak ingat la pulak terbaca kat mana..tp rambut dia lebat-tak berapa perasan laa..
semoga cepat sembut yer Ian

Jiey^Mien said...

aly : oh.. ian pun suka auntie!!

leen : gugur sket terus tumbuh baru kot.. hehhehe..

ibu arifa : ian dah sehat dah.. =)