Wednesday, October 21, 2009

Kembali bersiaran..

Saya dibekalkan dengan peralatan ini agar dapat terus bersiaran :


Namun apakan daya..

P/s - Kini saya mengerti mengapa ianya dikenali sebagai Maxis Berukband! Loading lama giler!!

12 comments:

Mama Qaseh said...

wahh..minat spiderman ke jiey?? Maxis berukband ni tgk location kot..sometimes dia ok aje...

Cikpid said...

pulak dah..huhuhuhu...

alyyani said...

ko kat kelantan kan skang ni? maxis sana ok ke? kat kampung aku jem terus. umah wan kt kedah pun sama. mmg dasar beruk! hehehe...

Noorlaila Mohamed Nor said...

tu laa
ramai cakap
maxis punya hampeh
tapi celcom pun teruk gak
huhu

mamamiera said...

huhuu..
mmg p0n maxis d ber0k bands..

Jiey^Mien said...

Mama Qaseh : Ni abg Jiey punya.. Tu yg ade spider tuh.. =)
Itu la.. Kat dlm bilik takde lgsg, kat hall ada plak.. Tapi giler lama la loading dia..

*******************************************************************

Cikpid : Sangat sakit hati.. =(

**********************************************************************

Alyyani : A'ah aku kat kampung.. Ada tak ada Ly.. Macam biskut chipsmore jer.. Sakit hati betul..
Aku rindu kat streamyx neh..

*****************************************************************

Noorlaila : Celcom pun hampeh gak ke? Haduiii la.. Nak carik apa yang ok neh?

********************************************************************

Farah said...

inagtkan celcom je jadik berukband hihi

Liana said...

hehehehe...dah dapat kelengkapan untuk bersiaran yer? Rasanya tengok kawan kot! Kat Johor maxis ni xdapat! Tp, kat Ipoh boleh cuma slow! Ummi kat rumah guna maxis juga! Tp, bukan yang cam jiey tu! Ok ler... boleh tahan. Coz, rumah ummi berdepan dengan bukit! so, coverage dia kurang ler sikit! Tp, boleh ler main game kat FB tu! hehehe... Tak pernah pakai celcom! Ni, tengah pantai2 nak cari yang lain coz, yg maxis ni bulan 11 dah tamat kontrak! tak tau ler nak cari per...

Anonymous said...

baru berura2 nk ambik maxis...ingatkan maxis ok sebab x ramai pakai...celcom dengar citer dah jem sebab dah ramai sangat pakai...streamyx still the best...tapi, x mobile...huhuhu...ni la nasib zaman sains & teknologi ni...

love,
ninie

yatie chomeyl said...

owoh ganaz lappy dio..ado gmbr spenderman eh silap2x, spiderman naggun..eheh

ibuarifa said...

hahahaha...bagus2.. lawa laptop ko jiey :P

Marsha~ said...

celcom sy pun celcom BERUKBAND.. :P