Monday, October 19, 2009

Sedih.. =(

Baru sahaja pulang dari Ampang Puteri untuk menanggalkan jahitan pada luka. Doktor pesan, jangan lasak-lasak takut luka terbuka.. Sekurang-kurangnya dalam masa seminggu ini. Sedih. Terus teringatkan anak yang seorang itu. Siapa yang akan menguruskan dia. Hubby tidak dapat cuti.
.
Mommy pula sudah mahu pulang esok. Sudah lama dia di sini.. Bermakna sudah lama juga abah dan adik bongsu ditinggalkan di kampung. Sedih..
.
Mahu tinggal di rumah mertua selama seminggu, ada halangan pula.. Mungkin, saya dan putera terpaksa mengikut mommy pulang ke kampung. Yang sayangnya, sekolah dan fisio Rayyan Ariff akan terhenti seketika. Sedih lagi. Lambatnya bibik mahu pulang. *sob*sob*sob*
.
Budak yang relax jer, tgh tepuk tangan coz tatau apa2.. :P
.
P/s - Off blogging for a while la nanti..

12 comments:

izzahazfar said...

lama ke nak balik kak...?aduh..mesti rindu dgn coretan dan gambar ian..

ian camner?
akak lak?
moga lekas sembuh ya!

Cikpid said...

nk blk kelantan??

x update blog??

huhuhuhu..sedihlaa

~Puteri-Nuur~ said...

jiey, get well soon.

p/s: bila bibik abis unpaid leave dia? heheheh~*

Marsha~ said...

alahai... semoga cepat sembuh.. tapi better gak balik kampung at least ade org boleh tgk-tgkkan Rayyan... semoga cepat sembuh luka tu Jiey..

m@y said...

waa..Ian sgt hepi bertepuk tgn.;p

Noorlaila Mohamed Nor said...

cepat2 sembuh yea kak
Ian jangan nakal2 tau
:)

ibuarifa said...

kesiannyer..cepat2 sembuh yer Jiey.

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

ala yana dah ketingalan entri jiey nih..sakit apa kah jiey sampai kena jahit?

mamamiera said...

huhuu..
zai p0n sedih juge..
haiqal sakit..
:`(

Elyn said...

kalo blk kg jgn lupe updet ek jiey!!

yatie chomeyl said...

luko keno gapo jiey? jago diri molek, jange duk buah sgt gop..

zali azali said...

baru dapat baca blog ni..thanks approve...comel la ian....by the way..nice kancil with seat bucket..saya pun memandu kancil jugak..sebinjak anda...